T'agrada el teatre? Vull compartir amb tu el plaer d'actuar. Crearem un espectacle que mostrarem davant el públic. La millor forma d'iniciar-te. Apendràs creant.

ESPAI   DE   CREACIÓ ESCÈNICA

El joc i la improvització teatral activen la nostra capacitat per enfrontar-nos a situacions noves, la nostra necessitat de confiar en l'altre, afinen la nostra expressió i ens fan conscients del cos i la veu. En aquest taller els participants són els creadors. Cada obra teatral, cada obra d'art, és un procés de gestació. Es començarà el primer dia de taller i acabarà el dia que mostrem el resultat del nostre treball davant el públic.

  • Facebook - Black Circle

Link al Facebook

Espai de Creació Escènica
Teoria teatral

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon

"El teatre deslliga conflictes, allibera forces, desencadena possibilitats" (Antonin Artaud)

L'objectiu d'Espai de Creació Escènica és dotar a l'alumne amb eines que pugui utilitzar per afrontar situacions en la seva vida diària. El teatre ens servirà per interpretar la realitat, possibilitar una dinàmica de grup i reforçar la personalitat de qui juga a representar. El nostre company de viatge serà “el joc”.

Entrevistes de treball, cites, situacions complicades… la vida posa a prova constantment la nostra capacitat d'actuar. El joc i la improvització teatral mantenen activa nostra capacitat d'adaptació a situacions noves, permetent-nos donar millors respostes a una infinitat de situacions quotidianes.

 

El teatre és un lloc per conèixer-nos i connectar amb els altres, una excusa per reunir-nos. És, al cap i a la fi, un aliat per apendre a viure millor.

Els participants construiran un personatge extret de la seva experiència vital. Després crearem amb els diferents personatges situacions que surtin de les nostres preocupacions, les que observem al nostre al voltant... D'aquest material estarà construït el nostre espectacle. Ens explicarem a nosaltres mateixos; ens connectarem amb nosaltres mateixos.

Tots volem expressar millor el que sentim:

- Desenvoluparem la capacitat d'expressió i comunicació, a través del treball teatral

- Treballarem l'atenció i la presència. En l'art de l'actor hi ha un concepte anomenat “objectiu”. Un actor ha d'estar amb tota la seva atenció, tota la seva imaginació i tot el seu cos, treballant per aconseguir un objectiu. Apendrem a seguir els objectius fins al final

- El treball en grup es basa en la confiança en els altres. Potenciant l'intercanvi i la tolerància, contribuïm a desmuntar els estereotips i prejudicis. Crearem un ambient que fomenti la seguretat i l'autoestima. No hi ha res millor per oblidar-se de les nostres diferències que estar construïnt una cosa tots junts