En aquest taller els participants són els creadors. Cada obra teatral és un procés apassionant en el qual posem en joc la nostra fantasia, la nostra il·lusió i la nostra capacitat de diversió. Començarem a construïr una obra de creació pròpia des del primer dia de taller i acabarem el dia que ho mostrem davant el públic.

PETITS CREADORS (TALLER DE CREACIÓ ESCÈNICA)

Els petits són uns mestres en l'art de jugar i el teatre es tracta justament d'això. Però a mesura que anem jugant i inventant situacions, anem aprenent dels altres i de nosaltres mateixos. Els petits milloren el seu llenguatge tant en expressió com en comprensió. Coneixen noves entonacions i col·locacions de la veu: des de la veu aguda a la més greu, veu forta i feble... apendràn a controlar el seu cos i a relacionar-se amb els altres en un entorn de cooperació i treball en equip, la qual cosa ajudarà al més tímid a vèncer barreres i al més mogut a mesurar les seves interaccions amb els altres: en suma, el teatre els fa sentir que formen part d'un grup d'iguals en el qual l'opinió de cadascun d'ells serà escoltada amb el mateix respecte.

Els nostres petits creadors creixeràn controlant la seva capacitat d'expressió, la seva creativitat i la seva originalitat, úniques i irrepetibles.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon